Kookworkshop bij u thuis!

Wie houdt er niet van lekker eten?
Wilt u met vrienden of familie in een ongedwongen sfeer een gezellige avond? Dan komen wij bij u thuis om een kookworkshop te geven. Eerst serveren wij een glaasje Prosecco en daarna gaan we met z'n allen uw keuken in! Wij dragen de zorg voor voldoende materialen, en ingredienten, zodat een ieder mee kan doen. En ook al bent u geen keuken prins, u zult een geweldige avond hebben. En na hard gewerkt te hebben gaat u gezellig samen aan tafel, waar u kunt genieten van uw zelf bereide diner, uiteraard voorzien van een passende wijn. Wij ruimen in de tussentijd uw keuken weer op, zodat u naderhand kunt terug kijken op een gezellige en leerzame avond!

We wensen uw smaakpapillen alvast heel veel inspiratie toe.


Bij deelname aan onze workshop heeft U de keuze uit 2 mogelijkheden:
  • Workshop 1 Workshop 1 bestaat uit een 3 gangen diner, de kosten hiervan bedragen € 29,50 p.p.
  • Workshop 2 Workshop 2 bestaat uit een 4 gangen diner, de kosten hiervan bedragen € 37,50 p.p.
     
  • De prijs is inclusief een glas passende wijn p.p. per gerecht ( wijn arrangement )
 
 
 

Annuleringsvoorwaarden

Aangezien wij steeds ons best doen met kwaliteitsvolle producten te willen werken, worden bestellingen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus bij onze vers-leverancier geplaatst. Deelname is persoonlijk en op eigen verantwoording.

Bij verhindering laat het ons tijdig weten, minimaal 5 werkdagen van te voren, zodat wij rekening kunnen houden met onze inkoop.
Bij een te late annulering moeten wij u de kosten van de gemiste cursus in rekening brengen.


"Het restaurant bij u thuis" behoudt zich het recht de kookcursus te annuleren bij onvoldoende belangstelling en/of het programma te wijzigen als de omstandigheden dit vereisen.De prijs is inclusief een passende wijn.

Wij wensen u veel kook plezier in een ontspannen sfeer.