www.beaugrim.nl
Wijnhandel met voortreffelijke wijn!
Wijnhuis Beaugrim is een onafhankelijke wijnhandel met honderden soorten voortreffelijke wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Oprichtster Anne-Carine van Grimbergen-Baudoin heeft de dagelijkse leiding over de wijnhandel. De wijnhandel levert wijn aan wijnhandelaren en (horeca)bedrijven. Van droge en zoete wijn tot rode, witte en rose wijn. Van Franse en Italiaanse wijn tot Chileense en Australische wijn, en nog veel meer soorten wijn. Zelfs biologische wijn behoort tot het assortiment van deze bijzondere wijnhandel.

www.italvini.nl
Enoteca Italvini is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. De nadruk ligt op de betere Toscaanse wijnen zoals bijvoorbeeld de Vino Nobile, Brunello, Bolgheri, Maremma, Chianti Classico en de bijzondere Vernaccia di San Gimignano. Daarnaast hebben we een bijzonder assortiment wijnen uit Puglia, Abruzzo, Sicilia en Veneto. Door de persoonlijke contacten met de wijnbouwers kunnen we hun passie voor het wijnmaken ervaren én delen met de liefhebbers van de italiaanse wijn.

www.daluca.be
Bij Ristorante Da Luca speelt authenticiteit een erg grote rol, daarom worden ook heel wat gerechten die de menukaart sieren volledig huisbereid. Denk maar aan de pasta’s, die steeds vers worden gedraaid of de limoncello die Giovanni zelf brouwt.

Gusto Groothandel & importeur in delicatessen!
GustoNL is de leverancier van een zeer uitgebreid assortiment van met name Italiaanse delicatessen. Wij onderscheiden onszelf met ons eigen label 'Piccola Italia', waaronder het grootste deel van onze producten valt. Groothandel & importeur in delicatessen!

Bastiano wijnen
De Nederlandse wijnboer in Italie